четвер, 25 червня 2015 р.

лікування содою протипоказання

ЧОМУ НАДОПІТЬ тепле-ГАРЯЧУ Пиття ВОДУ? води з содою являетсяпожалуй відомим найбільш в народі способом ощелачіваніяорганізма. дійсно Це дуже простий і ефективний спосіб кіслотнуюснізіть навантаження. Але як показує практика, люди часто, що зацікавилися щелочнойсістемой оздоровлення, увазі з упускають дуже важливий нюанс такогонеобходімость - пиття пити соду, розведену саме в гарячій-тёпловоде. Упускають, починають пити холодної з соду водою (або нехай нехолодною, а температури кімнатної - тут особливої ??різниці немає), і виходить раптом від такого напою проблему. Проблему з Бо. желудкоміменно для шлунка сода вельми є неоднозначним продуктом. Імне доводиться розповідати постійно людям про необхідність пітьсоду теплою з тільки водою. А точніше навіть Тепло-чуть, т. Е. Горячейбольше 40 градусів. Перш ніж соді про говорити, необхідно максімальноподробно прояснити просто питання про воду. Точніше - про пиття води. питво Бо води - це одна з основ Спасибо. здоров'я шановному доктору Ф. Батмангхелідж, на даний часу періодпрактіческі все люди, які цікавляться здоров'я питаннями, знають охроніческом зневодненні і про необхідність пиття ежедневногопростой води. Зрозуміло - накопичений, кип'ячена бо вода неявляется біологічно активної Власне. водою, навіть наша обичнаяводопроводная вода некип'ячена такою не є, і організмупріходітся енергію витрачати на її структурування, а ужкіпяченая вода в цьому зовсім сенсі "мертва". Кип'ячена вода безсумнівно цінність має в тому, що дозволяє намполезние отримувати настої - чаї, компоти, бульйони і т. Д. Але собі посам кип'ячена вода - практично марна ... Вода. Отже проста, некип'ячена. Зрозуміло - чиста (або фільтрована бутильована) Суперечки про кількість денної води норми досі не вщухають, але отом, пити що її необхідно щодня, вже сперечатися не ніхто. Це -вже як би аксіома способу здорового життя і аксіома природного, безмедикаментозного Так. виліковування от, на превеликий жаль, нюанс цієї температури водисовершенно випав з уваги всіх практично дослідників. Крайнього заходу я не зустрічав інформації цієї ні в одній ізмногочісленних книг, присвячених почати. І воді ця розмова слід з самої ПРИЧИНИ - з основи, покоторой власне, потрібно пити Навіщо. воду ми пьёмводу? Дивне питання, чи не? правда:) Навіть як би вухо ріже:) яким Здається неприродним:) І відповідь на це питання сам би як собою виникає: п'ємо воду потомупросто, що хочеться. Хочеться пити - все. І п'ємо тут ... Але от на жаль, як реальність показує, незнання відповіді наетот питання цілий породжує спектр прихованих проблем, які іметьмогут самі різні негативні наслідки, фатальних до аж -якщо, скажімо, у людини є схильності внутрішні (зокрема специфічне положення шлунка - про докладніше ніж будетсказано нижче) ... А тому раз хоч у житті над цим питанням стоітосознать і задуматися відповідь на нього. Отже, ми п'ємо перш воду за все для того, щоб ОСНОВУ підтримувати ВСІХ біохімічні процеси в організмі. біохімічні Всі процеси в нашому організмі з точки хімії зору -це "реакції у водному розчині". такий Є розділ в хімії. І ось ВСЕ, нашому в що організмепроісходіт (та й не тільки в нашому, але і в іншому будь-якому жівоморганізме на планеті) - відноситься до цього до саме розділу. Навіть те, що відбувається в хоча, кістках кістки ніби як тверді ... це - Вода ОСНОВА всіх процесів життєдіяльності. Ідолжно її відповідно бути рівно стільки, скільки для нужнотого, щоб всі реакції нормально йшли. Якщо води починає не вистачати, проісходітзначіт зневоднення і "заболочування" всіх середовищ, то загущення - пак. Отже всереакціі сповільнюються, а то й зупиняються зовсім. І вже тоді чекай біди, бо по-неминучим, перших наслідком любогозастойного процесу, відоме як, є процес запальний, а по-друге, наслідком неминучим будь-якого застійного процессаявляется розвиток бурхливий патогенної мікрофлори, яка потім являтьсябудет дуже серйозним фактором руйнування от. І здоров'я щоб для всіх реакцій, організмі в відбуваються, билодостаточно "простору", або просто б хоча "місця", потрібна вода. А оскільки ми її втрачаємо постійно з усякими виділеннями, її нужновосполнять простим самим, зручним і швидким способом, т. Е. Пити. ключовим Наступним моментом тут єте, яким вода чином потрапляє в організм і заповнює всі середовища рідкі - кров, межклеточнуюжідкость, лімфу і т. д. На погляд перший - через шлунок, адже саме вода тудапопадает при випивання її. А ось зовсім виявляється і ні! Ось тут-то у нас у існує всіх абсолютно фатальний пробіл взнаніях !!! біохіміки, біології, фізіології, медики цей момент, знають, звичайно, але чомусь ця інформація все широких до одно мас не доходить. Аведа це ми знати повинні як свої п'ять пальців, таблицю какумноженія, як букви рідного Так ... мови ось, виявляється, основне місце вода де вбирається в кровьдля заповнення рідини втрати - В КИШЕЧНИКУ! Не в шлунку! Зрозуміло, вода в теж шлунку всмоктується, але це не єосновним звідки місцем йде заповнення води у всіх середовищах рідких, оскільки вода в желудкевпітивается бо (підкислена там жекіслая середовище, в шлунку щось), а кисло - точніше-солона (бо ж тамсоляная така ), а кислота вода - кисло-солона -володіє дією іншим, про що будетподробно розказано Якщо. нижче ж говорити саме про поповненні основи реакцій біохімічних, основи життя - то це тільки в відбувається кишечнику, вслабощелочной середовищі кишечника (а кров у слабощелочная - нас, какми пам'ятаємо). Отже, шлунок повинна вода по можливості "проскакувати"! А значить вода, п'ємо ми яку, повинна відповідати саме цієюметою - цілі якнайшвидшого потрапляння в кишечник, безжелудке в затримки. Желудочниетайни:) Отже, з'ясували: повинні ми шлунок бистропроскочіть. Значить потрібно якимось, з'ясувати чином це найкраще для І зробити? цього нам потрібно вивчити цим під кутом зору власне сам Якщо. шлунок ми подивимося на шлунок, то побачимо, що він двох врасполагается площинах - на вході вертикально, а на виході - горізонтальнопрактіческі: Таким чином, вміст шлунка нього з виходітпрактіческі горизонтально: А регулює цей сфінктер вихід, званий "прівратнікомжелудка" або "сфінктером пилорическим" . Поки їжа не зігрілася (якщо обробити) і не холодна солянойкіслотой, яку виділяє воротар, "шлунок" закритий. Як тільки їжа зігрілася повністю і оброблені - "сторож" відкривається і харчова химус (кашка) виходить в тонкий кишечник (аконкретно - в кишку дванадцятипалу), де власне іначінается сам травлення процес. Тут нам важливо відзначити температурний цей момент. Якщо шлунок - хлопець йому, міцний перепади температур не особокрітічни (в межах розумних, ессессенна :)), то вотдвенадцатіперстная кишка - дуже дама витончена ... Це уженастоящая де, хімлабораторія все має бути строгонормам відповідати, з яких температура -наіпервейшая. Йдемо Якщо. далі ми придивимося до шлунку, то зауважимо, що його вздовж левойстенкі (званої "мала шлунка кривизна") волокна є оченьдлінние, і так розташовані, що утворюють немов би такий "своєрідний" -желоб канал, трубу (в різних анатомічних бачив яатласах ілюстрації, де цей "канал" ще виражений більш явно, чемздесь, і схожий прямо на таку наскрізну трубку - від входу виходу кжелудка) А в глибині шлунка, т. е. вздовж його стінки правої (званої по-науковому "велика кривизна волокна"), шлунка восновном короткі і там таких наскрізних і прямих шляхів уженет. І ось тут ми що маємо. Якщо те, що входить в треба не шлунок перетравлювати і не надосогревать, то воно проскакує буквально шлунок по цьому самому "шлунковому воротар". І "жолобу" цьому проскакуванням не перешкоджає, оскільки дотримано все: перетравлювати не треба, зігрівати ненадо. субстанцією Єдиною, здатної в нас потрапити, которуюне перетравлювати потрібно, є вода. І якщо дотримано условіевторое - не треба зігрівати - то вода дійсно проскаківаетсразу через пилорический сфінктер в двенадцатіперстнуюгде, кишку тут же і всмоктується в кров, заповнюючи ту основу самуювсех біохімічних процесів організму. А якщо ось цей другий параметр не дотриманий, і водитемпература нижче покладеної 37-39 градусів, тоді "суворо" прівратніксмикается і "не пущать" воду далі ... І вода ось стоїть в шлунку поки не зігріється. А вона поки там стоїть, з нею дещо відбувається що. І це "коечто" настільки змінює радикально картину, що в результаті ми іімеем самий цей "бич цивілізації" - хронічне зневоднення • описати і яке науково доктор Батмангхелідж. Що водою з відбувається в шлунку? Якщо обсяг випитої невеликої води, і вода при етомвипівается тоді, натщесерце в принципі нічого особливого не відбувається. шлунка Стінки від невеликого об'єму не розтягуються. Отже виділенню до сигналів істотної кількості солянойкіслоти в немає шлунку. Вона виділяється в дуже невеликій бо, кількості вода ж недістіллірванная, все одно які там-то "дратівливі компоненти" є. А значить спокійненько вода там постоїть хвилин 10-15, і пройде вкішку дванадцятипалу, давши організму те, що і должнаеслі. Але дати в шлунку присутній соляна кислота в серьезнойболее концентрації, то ситуація докорінно образомкакім. За змінюється причин концентрація соляної кислоти в можетжелудке бути більш істотною? По-перше, в може шлунку йти процес травлення (дажескажем, невеликий, 10 хвилин тому ви перестали жувати або, жвачкуполчаса назад ви з'їли пиріжок, або булочку годину назад с'елісендвіч). По-прі, друге більш-менш відчутному обсязі шлунок, води чістомеханіческі розтягується, що одним є з сигналів до началупроцесса травлення, і відбувається відповідно виділення солянойкіслоти. По-третє, у просто людини може бути підвищена кіслотностьтам, т. Е. Шлунка завжди досить багато соляної прісутствуеткіслоти. І що тут відбувається в цьому перших В-випадку ?, вода підкислена соляною кислотою, переваріватьсяначінает і всмоктується. А за даними відомого дієтолога і ХАЗОВА О. нутриціології, вода, переварена шлунком, в основномвнеклеточную НЕ воідет рідина (кров, міжклітинна рідина, внутрішньоклітинну і т. Д.), Аво лімфа рідина, в результатічого клітини розбухають "просто" і ми маємо отечностьтканей . На самому механізм справі освіти набряклості вклассіческой фізіології неоднозначно зовсім трактується. Наприклад більш поширена є тут версія - вліяніехолодной води на Холодна. нирки вода перебуваючи в шлунку, охолоджує нирки і нирки (дуже чутливі до тепла), починають працювати повільніше, хужерегуліровать електролітичний баланс. У набряки -Результати. Коротше, які б тут гіпотези ні сам, були факт того, чтокісло-вода солона веде до набряків - це просто яку, очевідностьми і без наукових досліджень знаємо з досвіду житейському. Для цього достатньо просто як, згадати воно буває, коли мислішкі питвом захопитися якого-небудь кисло-солоного скажімо, напою, розсолу з-під солоних огірочків помидорчиков? або Пам'ятаю, в минулі часи майже в радянській кожній родині були такіебанкі з народ, і солоність, особливо ... ммм ... з похмілля, оченьдело це практикував - пити цей розсольчик. каак, Оххх жеж він добре тамував спрагу, мммм ... якщо ... з бодуна таквстанешь раненько ... Хрясь бо-бо :))) голівонька рассольчегу ... аххх ... полегчааало :) хрясь зовсім ... ну ещехорошо:) А потім дивишся в дзеркало, а така там ряха :))) опухати тіло від розсольчик. саме опухають тому, чтотакое кисло-вода солона йде саме у внутрішньоклітинну рідину, т. е. в менш. Чи не набряк показовим моментом в цьому плані ізвестнаяявляется всім йогам знаменита процедура всього очісткіжелудочно-кишкового тракту подсоленой Шанк - водою-Пракшалана. Суть методики така: стакан випивається води і за допомогою 4-хупражненій проганяється по шлунково всьому-кишковому тракту. Потомеще води склянку - і знову 4 вправи. І так кілька Обов'язковою. склянок умовою є використання іменноводи подсоленой з причини того, що вона вбирається плохокішечніком. Чому погано вбирається? А що, тому така вода посвоєму щільності збігається практично з кров'ю. Отсутствуетразность потенціалів, через виникає не чого так зване "осмотичнийтиск". А вода коли в кишечнику несолона, то включається цей закон самийосмоса, і проста вода всмоктується в кров підсолену. Отже, висновок такий: чим вода довше стоїть в шлунку, тим менше її кров у потрапить (і взагалі вовнеклеточние рідини). Отже, неї від толку вже не буде, бо "толк" в случаеданном - це насичення водою саме всій (і крові внеклеточнойжідкості)! Більше того, від води такий ми можемо мати і негативний дляеффект здоров'я у вигляді набряків. Ось такий, йдеться як, клінічний факт ... Чому ми про це не шкільних зі знаємо уроків біології ??? Сумно прямо це ... Але навіть ще не все. Є тут один ще цікавий (і не менш суттєвий) момент. звідки: Питається береться енергія на зігрівання цієї Явноводи? ж не ззовні - інакше ми б пили теплу Виявляється:) воду, согреватеся-то вода енергією окружающіхорганов шлунок, і особливо - нирок. Саме так джерела говорять по китайській медицині. Саме нирки воду гріють в шлунку. Шлунок - порожнистий орган. У свого нього тепла немає. А ось у "щільних" є органів своя енергія і своє тепло. само, Власне слово "печінку" походить від слова "або" піч "грубка", що само по собі виділення про каже тепла. Так що, думаю, тут печінку теж бере участь, теж витрачає енергію своюна зігрівання цієї води, "застрягла" в Коротше ... шлунку, хоч нирки, хоч печінка - одно все витрачаємо ми енергію своіхсобственних, дорогих і рідних внутрішніх органів. А навіщо? Чи не краще енергію витратити зовнішню - натиснути кнопку начайніке і за підігріти півхвилини воду ... Коли ж ми п'ємо воду гарячу-тепло, то вона не тільки виповнює тусамую життя основу, але ще і зігріває тіло, т. Е. Економить енергіюнам, яку ми постійно витрачаємо на підтримку температуриположенной внутрішніх середовищ. Ось такі виявляється ... Але, справи, і це ще не все ... Виявляється, різні існує положення шлунка, які самі по можуть собі посилювати всю цю вищеописану Причин. ситуацію виникнення всіх цих відхилень від безліч -норми. Обговорювати їх тут ми не будемо - це по вісцеральнойлінііхіропрактікі йде .... Просто важливо що, розуміти якщо в силу якихось причин у імеетсячеловека такий от провисаючий шлунок, то в мішку "цьому" дажетеплая вода і то застоюється. А вже там холодна варто так довго, що на маємо ми виході дуже кислу і дуже солону якої, отжідкость ніякого толку не буде, одні Зате ... набряки коли людина з таким шлунком тепло випиває-горячуюводу, то він як мінімум організму приносить користь тим , чтосогревает прогріває, органи їх, що, наприклад, для холодногогода часу - навіть і взагалі пряма користь здоров'я для. А тепер просодією І ось всієї після цієї картини, ми можемо легко чому, зрозуміти люди, неуважно прочитали матеріали сайту мого, іначал пити соду, часом проблему отримують зі шлунком. Отже, холодна вода з зависає "содою" в шлунку. І тут є наступні Якщо. варіанти шлунок повністю здоровий, кислотність в середу, то нормі там, як уже говорилося нейтральна, вище. Ну хіба що трохи тоді ... І кисла содова вода, зігрівшись, пройде в кішкудвенадцатіперстную і благополучно вбереться там. Нейтралізація кислотою соди відбудеться ну сама мінімальна інікакіх процесів помітних мати місце не буде. Але от вищезазначеним по якщо причин кислотність в шлунку підвищена, і води обсяг відносно великий (для каждогоразумеется, шлунка, це різна величина), то соляна відразу кіслотавступает з содою в реакцію, з утворенням вугільної та солі кислоти. Вугільна кислота дуже вкрай, слабке нестійке з'єднання, тому воно розпадається ж тут на вуглекислий газ і воду: Na HCO3 + Na Cl> HCl + H2CO3H2CO3> H2O + CO2 ^ Побачити цю реакцію на власні очі якщо, можна додати в склянки ССОД оцтової вийде - кислоти "шипучий напій". До речі, якщо соди концентрація в склянці буде достаточновисокая, а дуже кислота концентрована, то виникне НЕ простошіпучій прямо, а напій маленьке виверження вулкана :) Довольнореакція активна. Ну так от ... Цей шпучій газ вуглекислий стикаючись зі стінками шлунка, подразнює стінки ці. Простір-то замкнене, діватися-то газувот, і нікуди саме по стінках він і "б'є". Я зустрічав в навіть літературі термін "нападає" на стенкіжелудка ... цього від Захищаючись "нападу", шлунок виробляє ещекіслоти порцію (а як він ще може захищатися? Кислота соляна -єдине, що у нього є). порція Ця кислоти тут же знову вступає в ту ж виділенням среакцію вуглекислого газу. Відтак - знову порція нова вуглекислого газу "нападає" ... Ну і виникає такий ось цикл, який у медичній літературекіслотний "називається рикошет". Зовсім ні.

Немає коментарів:

Дописати коментар